Meer over Ron

"Practice what you preach."

Om mensen goed te kunnen ondersteunen bij keuzes over werk, kan ik terugvallen op de nodige eigen ervaringen. Ik heb gewerkt bij overheid en bedrijfsleven, in heel grote organisaties en in en voor het MKB-bedrijf. Ik heb steeds zelf de regie gehouden over mijn loopbaan. Daardoor weet ik ook dat het niet enkel een kwestie is van rationele analyse, maar heel vaak ook van het goede gevoel; hoofd en hart samen laten komen.

Duurzaam inzetbaar

Dat wil ik zelf ook graag blijven. Daarom heb ik met regelmaat zelf loopbaanstappen gezet en steeds ook opleidingen en trainingen gevolgd.

In 2015 werd ik "boventallig" na een fusie. Ik heb toen de keuze gemaakt om niet in de nieuwe organisatie verder te gaan. Ik heb mij uitvoerig georiënteerd op mijn mogelijkheden en goed geluisterd naar mijn drijfveren en mijn omgeving. Toen ik de vraag voorgelegd kreeg 'wil je nog wat leren?' viel een aantal puzzelstukjes in elkaar en besloot ik de opleiding loopbaancoach te gaan volgen. Sinds 2016 ben ik ST!R erkend coach. In 2019 heb ik mijn NOLOC erkenning verkregen


Ik help bedrijven meer rendement uit hun werknemers te halen. Daarbij ondersteun ik werknemers bij het maken van keuzes om het werk te doen dat het beste bij hun talenten en ambities past. In mijn aanpak  richt ik mij op het brede terrein van werken, leren en gezondheid. Ik coach leidinggevenden en individuele medewerkers om hun route te kiezen en het stuur in handen te nemen en te houden.

Dat doe ik vanuit een brede werkervaring en de overtuiging dat werk zinvol en uitdagend moet zijn. Ik werk voor bedrijven waar mensen het verschil maken.

Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in het HR-werkveld in uiteenlopende rollen en functies zoals:  beleidsadviseur, lijnmanager, projectmanager en begeleider van complexe veranderingsprocessen. 

Ik ben een bij ST!R geregistreerd als loopbaanprofessional onder nummer EC4463. De bij StiR geregistreerde professioneel begeleiders onderschrijven en werken conform de Gedragscode voor professioneel begeleiders. Ik ben ook NOLOC erkend loopbaanprofessional.

ALS JE LOSLAAT HEB JE TWEE HANDEN VRIJ

Contact

Ik werk vanuit Echtenerbrug, een mooi plekje in Fryslan vlakbij het Tjeukemeer en dichtbij Lemmer.

Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om scherp te krijgen of coaching zinvol is en of ik de meest geschikte persoon ben voor uw vraagstuk.

Voor een persoonlijke kennismaking en een oriënterend gesprek reken ik geen kosten.

Stel uw vraag online