E-coaching ?

Wat ga jij met je loopbaan doen in 2021?

De Kerst en Oud en Nieuw zijn weer voorbij, Covid-19 voorlopig nog niet. Hopelijk kunnen de kinderen straks weer naar school. De berichten over werkgelegenheid en een veranderende arbeidsmarkt volgen elkaar in hoog tempo op.

Hoe kijk jij daar tegen aan? Zit je nog goed in je huidige werk, of kriebelt het al een beetje, denk je wel eens dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? Hoe zijn de vooruitzichten van het bedrijf waarvoor je werkt, of de sector als geheel. Is er aanleiding voor zorg, of zie je vooral kansen?

De antwoorden op deze vragen zijn vaak niet zo moeilijk. Je moet er wel even tijd voor nemen en ook eens goed in de spiegel kijken en met je directe omgeving over praten. En als je dan na een eerste verkenning het gevoel hebt, dat er misschien wel iets moet gebeuren, of dat het beter kan?  Wellicht is dan een orienterend gesprek met een loopbaanadviseur  een optie.  

En wil je dan echt aan de slag en heb je het gevoel dat je toch wat begeleiding nog hebt of een soort stok achter de deur? Dan is een loopbaantraject te overwegen.  Dat hoeft niet per se direct  heel veel geld te kosten of maanden te duren. Wat kost coaching? 

Wat in elk geval kan helpen is een gratis orienterend gesprek. Dat kan via Skype, Zoom, Google Meet of via de telefoon.  Stuur me een berichtje of bel me voor een afspraak.

 

De arbeidsmarkt van vandaag en morgen

Waar sta ik straks met mijn bedrijf?

We horen met enige regelmaat over tekorten in sectoren als  techniek, bouw, zorg en ICT.  Datde AOW-leeftijd omhoog gegaan is en allerlei pre-pensioenregelingen afgebouwd zijn, maakt dat steeds meer mensen van 60 en ouder langer door [moeten] werken, terwijl ze daar niet op gerekend hadden. Vooral voor mensen in zware beroepen pakt dat soms verkeerd uit en brengt het lastige keuzes met zich. In bijgaande video wordt dat nog eens heel concreet gemaakt. Hoe speel je hier nu als bedrijf op in?

Als je loslaat 
heb je twee handen vrij

Contact

Ik werk vanuit Echtenerbrug, een mooi plekje in Fryslan vlakbij het Tjeukemeer en dichtbij Lemmer.

Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om scherp te krijgen of coaching zinvol is en of ik de meest geschikte persoon ben voor uw vraagstuk.

Voor een persoonlijke kennismaking en een oriënterend gesprek reken ik geen kosten.

Stel uw vraag online